Mesajul emoționant al profesorilor Facultății de Geografie unde învățau cei doi studenți omorâți la 2 Mai

Mesajul emoționant al profesorilor Facultății de Geografie unde învățau cei doi studenți omorâți la 2 Mai

Profesorii și colegii facultății din București unde învățau tinerii care au pierit în accidentul de la 2 mai au transmis un mesaj de susținere pentru familiile greu încercate ale victimelor.

Locul tragediei de la 2 mai FOTO Viața Dobrogei

Facultatea de Geografie din cadrul Universității din București a transmis un mesaj de condoleanțe și de susținere a familiilor victimelor accidentului de circulație din localitatea 2 mai, în care doi studenți și-au pierdut viața și alți doi tineri au fost răniți.

„Veștile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere . Profesorii și studenții Facultății de Geografie sunt alături de familiile îndurerate, de prietenii și colegii celor doi studenți care au pierit ieri dimineață într-un cumplit accident. Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu, ne veți lipsi în toamnă. Sincere condoleanțe familiilor Dragomir și Olariu! Suntem alături de dumneavoastră. Le dorim însănătoșire grabnică studenților ce sunt acum în îngrijirea medicilor! Multă putere vouă, celor ce ați trecut prin această încercare absolut nedreaptă!”, au transmis reprezentanții Facultății de Geografie din București unde învățau cei doi studenți care au murit în accidentul provocat de un tânăr de 19 ani în localitatea constănțeană 2 mai.

Vlad Pascu FOTO captură video

Vlad Pascu FOTO captură video

Pe contul de Facebook al facultății curg mesajele de condoleanțe, dar și cele care cer introducerea pedepsei cu moartea pentru traficul de droguri.

Reamintim că autorul tragicului accident de sâmbătă dimineața, din 2 Mai, în urma căruia au fost uciși doi tineri, iar alți trei au fost răniți, este Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani, care conducea un Mercedes decapotabil, cu numere de București. Tânărul a fugit de la fața locului, dar a fost prins la Vama Veche.

Mașina implicată în accidentul de la 2 mai FOTO captură video

Mașina implicată în accidentul de la 2 mai FOTO captură video

În urma accidentului rutier, au decedat, la fața locului, o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, și o tânără, de 20 de ani.

Șoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină , amfetamină și metamfetamină.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB