Mesajul emoționant al unui medic pentru copilul său nenăscut: „Aici e haos, pruncule, mai zăbovește acolo unde ești și roagă-te pentru noi”

Mesajul emoționant al unui medic pentru copilul său nenăscut: „Aici e haos, pruncule, mai zăbovește acolo unde ești și roagă-te pentru noi”

Medicul israelian Amin Zahra a transmis un mesaj emoționat copilului său nenăscut despre nenorocirile din lumea în care trăim. „Aici încă nu e pace, nu e iubire, nu e liniște și nici dreptate. Aici e încă haos și oamenii nu-și înțeleg încă menirea și sensul”, a scris Amin Zahra.

Medicul Amin Zahra s-a născut în Ierusalim și este stabilit în România FOTO: Arhivă Personală/FB

Medicul Amin Zahra s-a născut în Ierusalim și a venit la studii în România, în urmă cu 13 ani. A studiat Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeş” din Timișoara, iar în prezent este medic Specialist Anestezie si Terapie Intensivă a Spitalul Județean Brașov. De trei ani, Amin Zahra a obținut cetățenia română.

Scrisoarea medicului Amin Zahra

„Dragul meu copil nenăscut, dacă mă auzi ți-aș spune să mai stai acolo unde ești, să îți mai amâni puțin venirea pe aceasta planetă. Pentru cât timp, nici eu, nici nimeni de aici nu știe.

Aș vrea să îți pot spune că viața e frumoasă și că aici e iubire, pace și înțelegere.

Aș vrea să te pot asigura că vei fi la adăpost și ca nimeni nu-ți va face rău, că vei trăi o viață de poveste și că vei crește neștiind suferința.

Aș vrea sa îți pot arată frumusețile acestei planete și tot ceea ce Dumnezeu a creat pentru oameni.

Dar... oamenii nu mă lasă.

Aceiași oameni care iau în râs viața, bunătatea, inocența.

Sunt și oameni buni, copilul meu, așa cum as vrea sa fii și tu, doar că cei buni și blânzi și recunoscători sunt cei care pierd mereu jocul pe această planeta, sunt cei care cunosc durerea, de care eu aș vrea sa te feresc.

Aici încă nu e pace, nu e iubire, nu e liniște și nici dreptate.

Aici e încă haos și oamenii nu-și înțeleg încă menirea și sensul. Aici sunt lupte de putere și orgolii nemăsurate care dor și ucid.

Așa că, pruncule, mai zăbovește acolo unde ești acum și roagă-te pentru noi, cei de-aici, căci noi până și asta am uitat.

Tata”, este mesajul emoționant transmis de medicul Amin Zahra.

Recent, medicul ATI Amin Zahra a vorbit într-o postare pe pagina sa de Facebook despre războiul din țara sa natală.

„Dacă întrebi un străin care a venit dintr-o zonă de conflict/război cum e în România, te asigur că răspunsul va fi unul pozitiv! Majoritatea celor născuți și crescuți aici se întreabă oare ce bine văd acești oameni în România? Binele este relativ! În timp ce tu plângi incompetența și corupția politicienilor, lipsa de spitale, a autostrăzilor, a birocrației prost gestionate etc… Toate acestea nu sunt observate de un străin, știi de ce?! Pentru că Binele pentru el înseamnă să doarmă liniștit acasă, fără să audă avioanele care survolează deasupra casei, să nu își petreacă majoritatea timpului ascuns într-un buncăr <așteptând> rachetele”, a scris dr. Amin Zahra, pe Facebook.

Totodată, medicul spune că pentru un străin din zona de război „bine este atunci când poate să străbată țara, chiar dacă nu o face pe autostradă, fără să fie întrerupt de filtre militare la fiecare 10 km.“

„Binele înseamnă să își crească copiii fără traumele provocate de război. Binele înseamnă că își știe copilul în siguranță la școală fără să stea cu gândul că poate nu se mai întoarce viu. Înseamnă că are benzină, curent, alimente, medicamente oricând are nevoie. Binele înseamnă LINIȘTEA pe care mulți nu realizăm că o avem și cât de binecuvântați suntem”.

Medicul Amin Zahra a devenit cunoscut publicului din România, în mod deosebit, în timpul pandemiei, atunci când a relatat în nenumărate rânduri despre cazurile COVID-19, promovând, totodată, și vaccinarea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?