Mesajul lăsat de ucigașul care a masacrat șase oameni într-un magazin din SUA: „Și-au bătut joc de mine”

Mesajul lăsat de ucigașul care a masacrat șase oameni într-un magazin din SUA: „Și-au bătut joc de mine”

Autoritățile oraşului Chesapeake din statul american Virginia au publicat, vineri, 25 noiembrie, un text scris de autorul atacului soldat cu șase morți dintr-un supermarket Walmart. Atacatorul a explicat faptul că a fost „hărţuit”, relatează AFP, conform Agerpres.

Șase persoane au murit în urma atacului armat. FOTO Profimedia

Textul intitulat „Notă de moarte” a fost găsit în timpul unei analize criminalistice a telefonului autorului, care a fost descoperit la fața locului, a menționat municipalitatea din Chesapeake, într-un mesaj publicat pe Twitter.

Atacatorul, pe numele său Andre Bing, 31 de ani, era șeful unei echipe de noapte și lucra la supermaketul Walmart din anul 2010, unde a omorât șase persoane, dintre care două se aflau în camera de odihnă. În nota găsită de anchetatori el a explicat că „a fost hărţuit de idioţi care nu erau inteligenţi şi cărora le lipsea înţelepciunea".

Bărbatul s-ar fi sinucis după atac.

Colegii mi-au adresat rictusuri diabolice, şi-au bătut joc de mine şi s-au bucurat de căderea mea în ultima zi. (…) Doamne, iartă-mă pentru ce urmează să fac”, a menționat atacatorul.

Șase persoane au fost omorâte în atacul săvârșit, marți, 22 noiembrie, în supermarketul din statul american Virginia.

De asemenea, autoritățile au transmis că arma utilizată, un pistol de 9mm, a fost „cumpărată legal dintr-un magazin local" în dimineaţa atacului. Acesta nu avea antecedente penale.

Atacul a avut loc cu două zile înainte de Ziua Recunoştinţei şi survine după un atac cu armă de foc într-un club frecventat de comunitatea LGBTQ în Colorado Springs, statul american Colorado, la sfârşitul săptămânii trecute, atac care a suscitat o vie emoţie în SUA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu