Mesajul lui Codin Maticiuc de ziua tatălui său: „Te urăsc tată, foarte mult te urăsc!”

Mesajul lui Codin Maticiuc de ziua tatălui său: „Te urăsc tată, foarte mult te urăsc!”

Actorul Codin Maticiuc a postat pe Facebook un mesaj emoționant pentru tatăl său, Ion Maticiuc, de ziua acestuia, pe care l-a asigurat de admirația și respectul său.

Codin și tatăl său. FOTO facebook Codin Maticiuc

Te urăsc, tată. Astăzi de ziua ta, vreau să-ți spun că te urăsc tată. Te urăsc că ai ridicat ștacheta atât de sus. Măcar mama are niște calități imposibile la care nici măcar nu visez să ajung și m-am obișnuit cu asta. Dar tu? Cel cu care mă comparam în fiecare an și nu știam pe unde să scot cămașa”, a scris luni actorul din „Clanul”, pe rețeaua de socializare.

„Ai construit un orfelinat cu 2.5 milioane de euro”

Codin Maticiuc a mărturisit că își consideră tatăl un model de viață.

La 33 de ani erai cel ma tânăr ambasador român, eu scoteam o carte despre cluburi și futut. Apoi ai construit un business, o familie și o casă. Am o familie frumoasa și eu, un business cu care mă chinui supraviețuiesc și locuiesc într-o casă construită de tine. Ai construit un orfelinat cu 2.5 milioane de euro. Cred că anul acesta abia voi renova îndeajuns de multe spitale încât să egalez această sumă”, a mai spus actorul.

Îți mulțumesc ție și lui Dumnezeu că nu ai produs, scris și jucat în filme. Voi trece linia acea dintre ură și dragoste înapoi abia când voi fi sigur că ai mei copii mă vor privi și pe mine măcar cu jumătate din admirația și respectul cu care eu mă uit la tine. Te urăsc tată, foarte mult te urăsc!”, i-a mai transmis actorul tatălui.

Amintim că, în vara anului trecut, Codin Maticiuc a recunoscut că este mult mai uşor să conduci un business, sau să fii actor decât să investeşti bani într-un film . Afaceristul a declarat că a fost de-a dreptul copleşit de nivelul de stres pe care îl presupune rolul de producător al unei pelicule cinematografice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

4 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?