Mesajul lui Ponta către baronii PSD, la Tulcea:,,Băsescu e izolat. Dacă mai mişcă în front îl suspendăm! ''

Mesajul lui Ponta către baronii PSD, la Tulcea:,,Băsescu e izolat. Dacă mai mişcă în front îl suspendăm! ''

Seară destul de încărcată pentru baronetul PSD prezent la Hotelul Esplanada din Tulcea. Deşi discuţiile serioase se vor purta la secret, pe vaporaşe, Victor Ponta le-a transmis cucumelniţelor pesediste un mesaj care s-a vrut de forţă:,,Băsescu e izolat. Dacă mai mişcă în front îl suspendăm! '' Însă n-a stârnit prea mult entuziasm. Radu Mazăre a cerut fapte: ,,Victore, de vorbe şi promisiuni ne-am cam săturat, să mai vedem şi fapte, instalalaţie, frate! ''

Însă tema suspendării nu pare a fi una fantasmagorică. După ce săptămâna trecută Radu Tudor s-a dat, ca prostul, de gol, că s-a discutat în anturajul lui Voiculescu despre această operaţiune, vineri, Tăriceanu a făcut o declaraţie oficială despre acest lucru. Iar Ponta, întrebat, chiar la Tulcea, a spus că Tăriceanu are dreptate în ce spune.

Cucumelniţele pesediste sunt cazate, ca şi în 2013 la Murighiol, la un hotel care aparţine omului de afaceri Mihai Puflene. Tot fostul şef de cooperaţie socialistă le va pune la dispoziţie şi ambarcaţiunile pentru discuţii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?