Mesajul unui clujean pentru Auchan după „experiența self scan”: „După 17 minute și 4 intervenții ale angajatului… mă simt tot mai antrenat”

Mesajul unui clujean pentru Auchan după „experiența self scan”: „După 17 minute și 4 intervenții ale angajatului… mă simt tot mai antrenat”

Un clujean și-a relatat experiența avută la casele de marcat self-scan, unde lucrurile merg extrem de greu și unde elanul ”progresist” este plătit scump. România întreagă dezbate cazul Auchan, unde sunt scoși casierii umani și clienții trebuie să-și facă singuri casa și să plătească.

Unii români sunt împotrivă din diverse motive: fie nu vor să facă ei munca angajaților Auchan, fie se gândesc la cei care vor fi dați afară. Clienții ”pro” îi acuză pe cei din prima categorie că nu sunt progresiști, în timp ce alții se chinuie zeci de minute în fața noilor provocări din marile lanțuri de magazine.

”Draga Auchan,

Îți scriu ca sa te țin la curent cu progresul meu la casele de marcat self-scan.

Ieri am fost din nou la Lidl (e aproape) pentru a cumpăra lapte.

Ca de obicei, la casa am ajuns cu un cărucior plin, în care era și 1 litru de lapte, deci obiectivul principal mi l-am atins.

Deși la casele cu casieri umani erau cozi de doar 2-3 persoane, sub influența celor din bula mea, care zic că ești old-school dacă nu îți scanezi singur produsele, am decis să mă duc la casele self-scan. Unde nu era nimeni cu excepția unui angajat Lidl care aștepta să ajute cumpărătorii progresiști.

După 17 minute și 4 intervenții ale angajatului Lidl care mi-a devenit și prieten între timp, am reușit să termin operațiunea de scanare.

Ce vreau sa îți zic draga Auchan este că fac progrese. Totalul a fost de 171 lei, deci recordul meu actual este de 10 lei/minut. Cu 3 seri înainte am făcut același lucru la Mega Image, unde mi-a ieșit cam 8 lei/minut și cu doar 2 intervenții de la băiatul cu suportul tehnic și tag-ul de la gât care deblochează situații.

Draga Auchan, mă simt tot mai antrenat, într-o zi o să vin să self-scanez și la tine”, a scris clujeanul, potrivit stiridecluj.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...