Messi – PSG, scandalul ia amploare: Noi detalii din culise pun gaz pe foc

Messi – PSG, scandalul ia amploare: Noi detalii din culise pun gaz pe foc

Ceea ce se întâmplă, în aceste zile, cu Messi, suspendat fără plată de PSG pentru două săptămâni, e doar ultima picătură care a umplut paharul unei relații stricate în timp. Care, oricum, ar fi ajuns la „divorț“, la finalul lunii iunie, când expiră contractul argentinianului.

Contractul lui Messi cu PSG expiră la finalul lunii iunie

Presa internațională a scris acum că Messi a fost, de fapt, „vânat“ de șefii PSG. În martie, după eliminarea din Liga Campionilor, 0-3 cu Bayern Munchen în „dublă“ manșă, fotbalistul ar fi informat conducerea că refuză prelungirea contractului, pe motiv că la PSG lipsește un proiect pe placul său. Din acel moment, directorul sportiv al parizienilor, Luis Campios, l-ar fi așteptat pe Leo la cotitură. Iar absența jucătorului de la antrenamentul de luni a venit „la fix“, în acest context. Nici n-a mai contat că Messi s-a dus în Arabia Saudită, pentru a-și respecta angajamentele publicatare, știind că va avea două zile libere, anulate, ulterior, de antrenorul Christophe Galtier (56 de ani). PSG a tăiat în carne vie și zilele lui Leo, la Paris, sunt numărate.

31

de goluri și 34 de pase decisive are Lionel Messi, la PSG, în cele 71 de meciuri oficiale jucate în toate competițiile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /