Messi - Ronaldo 702-701. Cifre uluitoare pentru cei doi. Argentinianul a tranșat rivalitatea cu starul portughez

Messi - Ronaldo 702-701. Cifre uluitoare pentru cei doi. Argentinianul a tranșat rivalitatea cu starul portughez

După două înfrângeri consecutive în campionat, PSG a reușit sâmbătă o victorie cu 2-0 pe terenul lui Nice, care pune capăt pentru moment crizei prin care trece gruparea pariziană.

Messi și Ronaldo, doi monștri sacri ai fotbalului mondial. Foto Getty images

Cu prilejul acestei partide, Lionel Messi (35 de ani) a bifat un record istoric, grație reușitei din runda cu numărul 30 din Ligue 1: argentinianul a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în fotbalul european la nivel de club, reușind să-l depășească pe Cristiano Ronaldo.

Messi are 702 goluri, față de cele 701 ale actualului fotbalist al saudiților de la Al Nassr. Lusitanul marcase în fotbalul european pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus, pe când argentinanul a punctat de 672 de ori pentru FC Barcelona și de 30 de ori pentru PSG. Lionel Messi a jucat 105 meciuri mai puține în fotbalul european decât Cristiano Ronaldo.

La partida câștigată contra lui Nice, argentiniaul mai atins un prag istoric, după ce i-a pasat decisiv lui Sergio Ramos la golul de 2-0. Lionel Messi și-a adus contribuția la 1.000 de goluri la nivel de club, pe lângă 702 goluri având și 298 de assisturi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...