Messi, acuzat că a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo: „Sunt în pragul divorțului”

Messi, acuzat că a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo: „Sunt în pragul divorțului”

Publicația braziliană Direto Do Miolo scrie că Lionel Messi a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo și că cei doi se află ”în pragul divorțului”. Sursa citată a înaintat și numele femeii cu care Lionel Messi și-ar fi înșelat soția. Este vorba despre jurnalista argentiniană Sofia Martinez, prezentă deseori la meciurile echipei naționale, inclusiv la Cupa Mondială din Qatar.

Leo Messi și Antonela Roccuzzo s-au căsătorit la Barcelona. Foto Facebook

Mai mult decât atât, publicația braziliană a precizat că Lionel Messi și Antonela Roccuzzo se află în pragul divorțului, căsnicia lor traversând cea mai mare criză din cei 15 ani de relație.

La Cupa Mondială din 2022, unde Messi i-a adus Argentinei Cupa Mondială, jurnalista Sofia Martinez i-a ținut un discurs pasional fotbalistului. „Ți-ai pus amprenta pe viața fiecăruia dintre noi și asta, pentru mine, înseamnă mai mult decât câștigarea unei Cupe Mondiale.

Sofia Martinez, jurnalistă din Argentina. Foto Facebook

Sofia Martinez, jurnalistă din Argentina. Foto Facebook

Nimeni nu îți poate lua asta și aceasta este recunoștința mea pentru fericirea pe care o aduci multor oameni. Sper serios să iei aceste cuvinte în inima ta. Chiar cred că asta este mai important decât să câștigi o Cupă Mondială. Îți mulțumesc, căpitane!”, au fost cuvintele Sofiei Martinez.

Până acum, nici Lionel Messi, nici Antonela Roccuzzo nu au oferit vreo reacție. A făcut-o, însă, Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas, o apropiată a familiei Messi. ”Ce publicație e asta care n-are niciun sens....și nu are nici dreptate”, a scris Daniella Semaan, pe Instagram. De altfel, fanii campionului mondial au luat cu asalt rețelele de socializare și au raportat postarea brazilienilor drept fake news.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat