Messi cucerește America: Dubla pentru Inter Miami e pe toate posturile TV VIDEO

Messi cucerește America: Dubla pentru Inter Miami e pe toate posturile TV VIDEO

Lionel Messi a reuşit prima sa dublă în tricoul echipei Inter Miami, în partida câştigată cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Atlanta United în cadrul competiţiei Leagues Cup.

Messi, titular în premieră la Inter Miami, la fel ca şi spaniolul Sergio Busquets, a marcat în minutele 8 şi 22 ale partidei de pe DRV PNK Stadium din Fort Lauderdale (Florida). Finlandezul Robert Taylor a reuşit, la rândul său, o dublă pentru învingători (44, 52).

Lionel Messi, de neoprit la Inter Miami

Atalanta United a ratat o lovitură de la 11 metri prin argentinianul Thiago Almada, campion mondial alături de Messi la CM 2022 din Qatar.

Căpitanul selecţionatei Argentinei a ajuns astfel la trei goluri reuşite în tricoul lui Inter Miami, după ce a marcat săptămâna trecută golul victoriei în meciul său de debut la această formaţie, împotriva mexicanilor de la Cruz Azul (2-1), în urma unei lovituri libere executate perfect în minutul 90+4.

VEZI ȘI PRIMUL GOL AL LUI MESSI PENTRU INTER MIAMI

În urma succesului de marţi, Inter Miami şi-a asigurat primul loc în grupă şi s-a calificat în faza următoare a Leagues Cup, competiţie la care participă cluburi din Liga profesionistă nord-americană (MLS) şi Liga mexicană (Liga MX).

Cruz Azul şi Atlanta United se vor înfrunta, sâmbătă, într-un meci decisiv pentru stabilirea ocupantei locului secund în această grupă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat