Messi, în pijamele de Revelion. Ținuta argentinianului a făcut valuri: „A omorât moda” FOTO

Messi, în pijamele de Revelion. Ținuta argentinianului a făcut valuri: „A omorât moda” FOTO

Proaspăt campion mondial cu Argentina, Lionel Messi a primit liber de la echipa sa de club, PSG, pentru a sărbători acasă intrarea în 2023. Starul Cupei Mondiale a rămas în țara natală de Revelion, acolo unde a sărbătorit alături de familie.

Messi a stârnit numeroase reacții pe Instagram, acolo unde și-a afișat ținuta neobișnuită aleasă de Revelion. Messi a ales un costum verde, format din cămașă de satin și bermude cu margini portocalii, care aduce mai mult a pijamale decât a cotum. Campionul mondial a pozat alături de Antonela Roccuzzo, soția sa, și de cei 3 copii ai lor. Familia Messi a petrecut Revelionul în casa din Funes , din municipalitatea Santa Fe, conform gsp.ro.

Lionel Messi și soția sa, în noaptea de Revelion. Foto Instagram

Fanii nu au trecut cu vederea ținuta lui Messi și s-au întrecut în glume în secțiunea de comentarii de la pozele postate de Leo: „S-a îndrăgostit de modă”, „A omorât moda, dar lui îi este permis”, „Cât costă pijamaua asta?”, „Messi arată ca un spiriduș care face jucării”.

Lionel Messi a devenit campion mondial cu Argentina. Foto Getty images

Lionel Messi a devenit campion mondial cu Argentina. Foto Getty images

Fără Messi și Neymar, Paris Saint-Germain, liderul campionatului de fotbal al Franţei, a suferit prima înfrângere în actuala ediţie din Ligue 1, înclinându-se pe terenul ocupantei locului secund, RC Lens (scor 1-3), duminică seara, într-o partidă din etapa a 17-a a sezonului.

Gazdele au marcat prin Przemyslaw Frankowski (5), Lois Openda (28) şi Alexis Claude-Maurice (47e), în timp ce golul lui PSG a fost înscris de Hugo Ekitike (8). Italianul Marco Verratti a disputat cu această ocazie al 400-lea său meci în tricoul lui PSG.

Paris Saint-Germain nu a putut conta în acest meci pe brazilianul Neymar, suspendat după cartonaşul roşu primit în etapa trecută, şi nici pe argentinianul Lionel Messi, care urmează să revină luni în Franţa, după vacanţa prelungită de care a beneficiat în urma câştigării Cupei Mondiale 2022 cu selecţionata ţării sale. RC Lens a obţinut a noua sa victorie în tot atâtea partide disputate pe teren propriu de la debutul actualei ediţii a ligii franceze şi s-a apropiat la patru puncte de PSG în clasament.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”