Messi, revenire spectaculoasă la FC Barcelona. Detaliul care arată că părțile au bătut palma

Messi, revenire spectaculoasă la FC Barcelona. Detaliul care arată că părțile au bătut palma

Starul argentinian, notat cu 3 după prestația dezastruoasă contra lui Lyon în ultima etapă, e cu gândul la FC Barcelona, echipa care l-a făcut mare și pe care a făcut-o mare.

Lionel Messi a plâns în hohote când a părăsit echipa catalană. Foto Getty Images

PSG devine istorie pentru Lionel Messi. Starul argentinian se va transfera din vară la FC Barcelona, echipa de care îl leagă cele mai frumoase amintiri și performanțe. Fluierat și huiduit de o parte a spectatorilor parizieni, campionul lumii, inevitabil, se va despărți de clubul șeicilor arabi.

În weekend, contra lui Lyon (0-1), Lionel Messi a avut o nouă prestație dezastruoasă. Trei șuturi spre poarta oaspeților, niciun gol și a doua înfrângere consecutivă în Ligue 1, singura competiție pe care PSG și vedeta sud-americană o mai pot câștiga în acest sezon. Și o notă rușinoasă primită din partea celui mai important cotidian francez: 3.

Asta arată că Messi e cu gândul în altă parte. Dacă în ultimele zile s-a vorbit despre transferul lui la FC Barcelona, ba chiar Xavi, antrenorul catalanilor, s-a arătat dezamăgit că informațiile despre negocieri au ajuns în presă, un detaliu e pe cale să pună punct speculațiilor.

A început să amenajeze casa din Barcelona

„Compania Technogym (lider mondial în aparate de fitness pentru acasă) a primit ieri o factură de 100.000 de euro pe numele Lionel Andrés Messi Cuccittini pentru instalarea unei săli de gimnastică într-o casă privată din Castelldefels“, a scris jurnalistul Xavi Espinosa, pe Twitter.

Acesta a adăugat că Technogym este, de ani buni, furnizor al celor de la PSG și al componenților echipei din Ligue 1. De când a ajuns în Franța, Messi a colaborat cu această companie pentru a-și amenaja sala de sport din casa lui din Paris. Iar acum e clar că starul sud-american s-a apucat să-și doteze noua sa casă, din Barcelona, lucru care arată că cele două părți sunt la un pas de o înțelegere și că Leo Messi va juca iar pe Nou Camp, începând din vară.

Își pregătește casa de acum două săptămâni

Conform spaniolilor, în ultimele săptămâni, campionul și-a pregătit casa din Castelldefels, o suburbie exclusivistă din Barcelona. Proprietatea argentinianului, evaluată la circa 6,1 milioane de euro, are miniteren de fotbal, piscină, sală de forță și locuri de joacă pentru cei trei copii ai familiei.

Messi este conștient de problemele financiare ale Barcelonei și va accepta un salariu diminuat față de cel pe care îl are la PSG. Potrivit presei din Spania, argentinianul ar putea încasa 10 milioane de euro anual, dar veniturile sale ar putea ajunge la 40 de milioane, Barcelona căutând sponsori care să susțină revenirea vedetei pe Nou Camp.

Oricum, și parizienii anunțaseră că, pentru prelungirea contractului, îi vor face lui Messi o ofertă salarială cu 30% mai mică decât cea din prezent, tot din cauza problemelor financiare. Contractul argentinianului cu PSG expiră în luna iunie a acestui an și sunt șanse extrem de mici ca Messi să-l prelungească, el neacceptând din start diminuarea veniturilor la gruparea franceză.

O carieră impresionantă

18 goluri și 17 pase decisive a reușit Messi în acest sezon la PSG, în 33 de meciuri.

672 de goluri a marcat argentinianul în 778 de partide la Barcelona.

7 Baloane de Aur a cucerit Messi în carieră.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante