Metoda bebelușului, o nouă tehnică dezvoltată de infractori pentru tâlhărirea șoferilor. În ce constă

Metoda bebelușului, o nouă tehnică dezvoltată de infractori pentru tâlhărirea șoferilor. În ce constă

Infractorii inventează noi metode de tâlhărie. Cea mai recentă invenție lasă impresia că un bebeluș ar fi părăsit în mijlocul drumului.

Metoda căruciorul este folosită și în România

O postare a devenit virală, cu mii de distribuiri și comentarii. Internauții au indicat că o astfel de metodă se practică în județe din România, cum ar fi Bistrița-Năsăud sau Caraș-Severin.

Este vorba de metoda căruciorul, veche în Italia și practicată acolo de albanezi, bulgari sau români în urmă cu mulți ani.

În postarea devenită virală, Asociația Umanitară susține că hoții folosesc cărucioare drept momeală sau orice altceva care se vă dea de gândit că ar putea fi abandonat un copil.

Persoanele care se opresc pentru a oferi ajutor se vor trezi, cel mai probabil, jefuite, se mai arată în această postare.

Oamenii s unt sfătuiți să nu iasă din mașină și să sune imediat la 112. Această metodă ar fi pusă în practică pe drumurile care nu sunt atât de circulate, iar în apropierea căruciorului abandonat s-ar afla, de fapt, persoane cu intenții rele, pregătite să-și atace victimele pentru a fura mașina, bani sau telefoane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene