„Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo” / Delia, la un pas să leșine la Untold

„Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo” / Delia, la un pas să leșine la Untold

Delia a fost surprinsă stând în genunchi, la finalul concertului său din cadrul festivalului Untold. Artista a explicat totul pe rețelele de socializare, scrie Newsweek.

La finalul concertului său de la Untold, Delia a ieşit de pe scenă, s-a aşezat în genunchi şi a cerut apă.

Cântăreața a explicat că i s-a făcut rău din cauza căldurii, dar şi din cauza costumului de latex pe care l-a purtat.

Delia: ”Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo”

După ce și-a susținut numărul, Delia a apărut într-o ținută foarte lejeră pe rețelele de socializare. Într-un tricou, o fustă și o pereche de sandale.

Vestimentația aceasta a încântat-o și crede că așa ar fi trebuit să se prezinte și la Untold, încât să nu mai aibă probleme cu căldura. Însă, nu se încadra în temă.

”Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untold la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil.

Nu are cum. Bine… Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex.

Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a explicat Delia, fanilor, pe Instagram.


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 Foarte interesante amănunte...