Michael Schumacher, ascuns de public de zece ani: detaliul tulburător care a „transpirat“ în presă

Michael Schumacher, ascuns de public de zece ani: detaliul tulburător care a „transpirat“ în presă

Se împlinesc, astăzi, zece ani de la accidentul teribil care i-a schimbat viața lui Michael Schumacher (54 de ani). Pe 29 decembrie 2013, neamțul, cu șapte titluri mondiale în palmares (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004) s-a lovit la cap, după o căzătură în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

Michael Schumacher

Începând din acel moment, Michael Schumacher a fost ascuns de public. În primul rând, soția sa, Corinna, a ținut ca fostul mare sportiv să fie ținut departe de ochii lumii. Tocmai de aceea, foarte puțini oameni au primit acceptul familiei de a-l vedea pe Schumi în starea sa actuală. Așadar, e lesne de înțeles de ce au „transpirat“ în presă foarte puține amănunte despre viața lui Michael din ultimul deceniu.

La un moment dat însă, a apărut o informație teribilă care confirmă că Schumacher e de nerecunoscut după accidentul suferit la schi. Concret, s-a scris că neamțul, țintuit la pat, a scăzut în înălțime, pierzând 14 centimetri! În plus, și greutatea sa corporală s-a micșorat, Michael cântărind acum doar 54 de kilograme față de peste 70, cât avea în 2013. Din punct de vedere medical, un asemenea scenariu tulburător e posibil prin atrofierea mușchilor și prin pierderea densității osoase pe fond de imobilizare.

Recent, Ralf (48 de ani), fratele mai mic al lui Michael, a vorbit despre acesta, Adevărul oferind aici mărturia celui care a fost, la rândul său, pilot de Formula 1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”