Micutzu, replică fină la mârlănia lui CTP: „El este entitled, e o ocupație de-a lui”

Micutzu, replică fină la mârlănia lui CTP: „El este entitled, e o ocupație de-a lui”

Actorul Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a avut un prim răspuns pentru valul de mârlănii lansat de Cristian Tudor Popescu referitoare la filmul ”Tembuilding”.

Invitat la Europa FM, Micutzu a făcut câteva referiri la filmul care a bătut multe recorduri de audiență și a comentat extrem de scurt afirmațiile acide ale lui CTP.

”Nu am ce să spun, pentru că dânsul e entitled (n.r. îndreptățit), să zic așa, cu un termen din limba engleză, să aiba o parere. Din câte știu e o ocupatie a lui sa fie critic de film”, a declarat Cosmin Nedelcu.

”Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu.

Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe”, a fost declarația CTP-ului despre filmul momentului în România.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”