Miercuri, 10 iulie, încep lucrările de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar

Miercuri, 10 iulie, încep lucrările de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că, din 10 iulie, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar. Lucrările, programate să dureze 730 de zile, se vor desfăşura zilnic, 10-12 ore.

1,5 milioane de români vor fi afectați de restricțiile de circulație de pe Podul Prieteniei -Arhiva

”Începând din 10 iulie, timp de 730 de zile, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, scrie news.ro.

Din acest motiv, traficul rutier nu va fi oprit total, ci se va desfăşura alternativ , pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere şi personal de dirijare.

În prima etapă a lucrărilor, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de ieşire, spre România.

Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie sporită, să reducă viteza şi să respecte cu stricteţe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, trebuie să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de aşteptare la trecerea frontierei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Geani” și-a cumpărat apartament de lux în Spania

2 VIDEO Momentul când prim-ministrul Indiei îi spune în față lui Putin că moartea unor copii este „foarte dureroasă”

3 Dovada că cine împarte parte își face... / Trei judecători CCR au încasat de la stat, în 2023, peste 200.000 de euro fiecare

4 VIDEO Tucker Carlson / „Dacă ar fi să mă mult în alt loc, aș prefera să trăiesc în România decât în Baltimore”

5 VIDEO Ana Birchall a ieșit la atac? De ce oare repune pe tapet filmulețele cu Geoană?