Mihaela Bilic, dezvăluiri involuntare despre dezastrul din viața personală...

Mihaela Bilic, dezvăluiri involuntare despre dezastrul din viața personală...

Cunoscuta nutriționistă Mihaela Bilic (53 de ani) a avut o relație de 13 ani cu medicul estetician Constantin Stan, actualul soț al prezentatoarei Andreei Berecleanu.

Mihaela Bilic a dezvăluit care a fost cel mai mare regret din legătura sentimentală cu Constantin Stan, care s-a căsătorit apoi cu Andreea Berecleanu, în 2016.

„După ce am plecat, a fost nevoie de trei fete în locul meu pentru treaba pe care eu o făceam de una singură. Eu vorbeam mereu cu pacientele, le luam și le însoțeam la doctor. Mergeam împreună la congrese în străinătate. Am construit foarte mult împreună. Nu am fost niciodată într-o vacanță împreună. Nici măcar o dată.

Eu, când l-am cunoscut, țin minte că opera și noaptea în weekend, iar abia după șapte ani, fetele din clinică au rămas șocate că doctorul a fost de acord să nu opereze duminica. Ne-am potențat în zona asta, iar din punct de vedere profesional, cu privire la chirurgia estetică, am avansat împreună”, a spus Mihaela Bilic în emisiunea lui Cătălin Măruță.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB