Mihaela Buzărnescu, învinsă în primul tur la Luxemburg (WTA)

Mihaela Buzărnescu, învinsă în primul tur la Luxemburg (WTA)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de germanca Sabine Lisicki, cu 7-6 (3), 7-6 (4), marți seara, în prima rundă a turneului WTA de la Luxemburg, dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Buzărnescu (29 ani, 89 WTA) a cedat după o oră și 53 de minute în fața unei jucătoare de 28 de ani, care ocupă locul 262 în ierarhia mondială și care în 2012 era pe locul 12 în clasamentul WTA.

Lisicki a condus cu 3-0 în primul set, dar românca a revenit, a egalat, 3-3, a făcut un break și a ratat o minge de set la 5-4. Setul a ajuns în tiebreak, unde germanca s-a impus cu 7-3.

În actul secund, Buzărnescu a condus cu 4-1, dar a fost egalată, 4-4, apoi a avut 5-4 și 6-5, dar s-a ajuns din nou în tiebreak, unde Lisicki a fost iar mai bună.

Fiecare jucătoare a reușit câte 3 ași și 8 duble greșeli.

La dublu, Alexandra Cadanțu și indianca Prarthana Thombare au fost învinse în primul tur de cuplul Veronica Cepede Royg (Paraguay)/Beatriz Haddad Maia (Brazilia), cu 7-5, 6-1.

Toate cele trei românce prezente pe tabloul principal de simplu la Luxemburg au pierdut în primul tur, Sorana Cîrstea a abandonat luni, iar Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu au cedat marți în două seturi. Fiecare s-a ales cu 1.552 euro și un punct WTA.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…