Mihaela Rădulescu și-a uimit fanii cu o poză alături de Arnold Schwarzenegger: „Wonder Woman și doi Terminatori!”

Mihaela Rădulescu și-a uimit fanii cu o poză alături de Arnold Schwarzenegger: „Wonder Woman și doi Terminatori!”

Mihaela Rădulescu nu contenește să-și uimească fanii. "Diva de la Monaco" nu ratează nicio ocazie de a apărea alături de vedete internaționale. Ultima dată s-a fotografiat cu celebrul Arnold Schwarzenegger în SUA.

FOTO Arhivă

Mihaela și iubitul ei, Felix Baumgartner s-au aflat zilele trecute în compania lui Arnold Schwarzenegger, la masă, servind micul dejun, relatează stirileprotv.ro. Fogorafia postată de fosta vedetă TV a declanșat un lung șir de aprecieri. Fanii Mihaelei au avut doar cuvinte la superlativ pentru aceasta: “Mihaela, ești minunată! Doi bărbați bine de tot în preajma ta, dar mereu vei fi la înălțime!”, “O doamnă superbă din România cu 2 staruri internaționale. Felicitări, Mihaela! Suntem mândri de tine!”, “Una bucată Wonder Woman și două bucăți Terminator!”, “Mihaela este superbă! Chiar merită să fie fericită!”, “Wow, mă înclin!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Felix Baumgartener este bun prieten și cu vedeta de la Hollywood și de fiecare dată când ajunge în SUA, austriacul îl vizitează. De altfel, acesta nu este singurul personaj celebru. Mihaela Rădulescu s-a aflat de-a lungul anilor în compania unor nume mari, cum ar fi: Patrick Dempsey, John Travolta, Max Verstappen ori Jason Momoa, starul din Aquaman.

Măritată de trei ori și tot de atâtea ori divorțată

Mihaela Rădulescu, născută Ţiganu, a fost căsătorită de trei ori şi tot de trei ori a şi divorţat. În 1989, vedeta TV s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat ulterior, după ce mariajul lor nu a durat mai mult de câtva luni. La scurt timp după divorţul de Bogdan, Mihaela „şi-a pansat rănile“ în braţete lui Dan Chişu, cu care a fost împreună timp de patru ani.

A doua oară, în 1997, Mihala Rădulescu s-a căsătorit cu artistul Ştefan Băniă Jr., de care s-a despărţit din cauza infidelităţii cântăreţului, după cum a spus chiar ea. Vedeta s-a căsătorit apoi cu Elan Schwartzenberg, un potent om de afaceri de origine israeliană, pentru care vedeta a adoptat religia iudaică. După ce a divorţat de acesta, Mihaela Rădulescu a început o relaţia cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 („Neaţa cu Răzvan şi Dani“), Dani Oţil, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea. După despărţirea de Dani Oţil, despre care prezentatorul TV de la Antena 1 spune că a fost una de comun acord, Mihaela Rădulescu s-a apropiat foarte mult de paraşutistul Felix Baumgartner , iar cei doi „se iubesc nebuneşte“ de mai bine de şapte ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?