Mihaela, studenta la Drept ucisă într-un BMW care s-a izbit de un stâlp

Mihaela, studenta la Drept ucisă într-un BMW care s-a izbit de un stâlp

Mihaela I., o tânără studentă la Facultatea de Drept, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă seară, într-un accident rutier produs pe DN 10, în localitatea buzoiană Cândeşti. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și a intrat într-un stâlp.

Fata locuia în satul Lunca Frumoasă din comuna Pârscov (Buzău), iar seara trecută a plecat la o plimbare cu maşina, alături de Ionuţ, un tânăr din localitatea Măgura.
La un moment dat, în timp ce se aflau pe DN 10, în satul Cândeşti, tânărul a pierdut controlul direcţiei, cel mai probabil din cauza vitezei, iar maşina a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, relatează presa din Buzău. Impactul a fost atât de puternic încât bucăţi din maşină s-au împrăştiat pe o distanţă de zeci de metri.

Aflată pe scaunul din dreapta, Mihaela a fost grav rănită şi a rămas încarcerată. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a o scoate pe tânără din maşină. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Mihaela era studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, scrie publicația ReporterBuzoian .

Şoferul a fost şi el rănit şi transportat la spital, iar pe numele lui, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursă foto: ReporterBuzoian





Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență