Mihai Mironică și Ioana Cosma, înlocuiți cu Familia Bundy. Lacrimi la ultima ediție a emisiunii

Mihai Mironică și Ioana Cosma, înlocuiți cu Familia Bundy. Lacrimi la ultima ediție a emisiunii

Ultima ediție a emisiunii „Ora Exactă în Sport”, de pe ProArena, a avut loc în această dimineață. Cei doi moderatori, Mihai Mironică și Ioana Cosma, și-au luat adio de la telespectatorii lor fideli.

Ioana Cosma, ultima apariție la PRO. Foto Facebook

Șefii trustului PRO au luat decizia să scoată din grila de programe emisiunea „Ora Exactă în Sport”, moderată de Ioana Cosma și Mihai Mironică, unii dintre cei mai vechi angajați la postul din Pache Protopopescu.

Hotărârea este, să spunem cel puțin ciudată, de vreme ce emisiunea era ”pe zero”, adică nu producea pierderi financiare, avea un public fidel și va fi înlocuită nu cu ceva mai bun, ci cu seriale de comedie, gen Familia Bundy sau Seinfeld, care puteau fi introduse la orice altă oră în grila de programe.

La ultima apariție, moderatorul Mihai Mironică a invitat-o în platou chiar pe Ioana Cosma. Au fost redate mai multe momente inedite din istoria transmisiunilor, pe seama cărora cei doi s-au amuzat copios. La final, Ioana Cosma a fost copleșită de emoții , dându-i lacrimile.

Mihai Mironică își caută un alt loc de muncă. Captură TV

Mihai Mironică își caută un alt loc de muncă. Captură TV

În urmă cu 15 zile, Ioana și Mihai au fost anunțați de șefii lor că Pro Arena a renunțat la „Ora Exactă în Sport”. Moderatorii și alți 5 angajați, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Dan Ionescu și producătorul emisiunii, Leonard Badea, au fost dați afară, iar Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la PRO TV, şi-a înaintat demisia în semn de solidaritate.

Ioana Cosma era cel mai experimentat membru al actualei redacții de sport de la PRO TV, lucrând în trust de mai bine de două decenii. Mihai Mironică activa în PRO din 1995. „E o decizie a companiei, nu e nicio dramă”, a comentat Ioana după ce a aflat decizia conducerii.

Ioana a clacat din cauza emoțiilor, pe finalul emisiunii. Captură TV

Ioana a clacat din cauza emoțiilor, pe finalul emisiunii. Captură TV

Deși s-a scris că Ioana Cosma s-ar fi înțeles cu Prima News pentru un ”transfer” la trustul rival, nicio parte nu a confirmat oficial vreo înțelegere. Deocamdată, prezentatoarea va intra într-o vacanță în care se va odihni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...