Mihai Morar, atac la adresa chefilor Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea: „Un singur comentariu: Nerecunoștință”

Mihai Morar, atac la adresa chefilor Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea: „Un singur comentariu: Nerecunoștință”

Antena 1 a fost zdruncinată de decizia neașteptată luată de cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, care și-au anunțat dorința de a nu mai face parte în continuare din acest proiect TV. Decizia lor a fost aspru criticată de Mihai Morar.

Mihai Morar a încurajat-o pe Mona Segall. FOTO Antena 1

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost nu doar jurații emisiunii de la Antena 1, ci și vedetele preferate ale multora dintre cei care urmăreau showul culinar. Cei trei șefi au decis să renunțe la acest proiect, motivând că sunt prea obosiți.

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune și radio, a lăsat de înțeles că cei trei chefi au dat dovadă de nerecunoștință la adresa realizatoarei TV Mona Segall.

Mihai Morar: „Capul sus, Mona!”

Morar și-a exprimat admirația față de Mona Segall, cea mai mare creatoare de divertisment din ultimii 30 de ani, despre care a spus că a primit nerecunoștință, lăsând de înțeles că din partea chefilor.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani. Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar, prin intermediul unei postări în social media.

„Nu pot fi remediate într-o lună de zile”

Filmările pentru sezonul 13 Chefi la cuțite” ar trebui să înceapă în această lună, dar noile schimbări îi determină pe producători să găsească rapid un alt juriu. Mona Segall, producător general și o adevărată emblemă a televiziunii românești, a transmis, dezamăgită, că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au anunțat-o cu doar o lună înainte de filmări faptul că nu își doresc să mai continue acest proiect.

„Știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus aceasta, conform comunicatului transmis de Antena 1.

Articolul integral, în Click !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?