Mihai Morar, replică acidă după derapajul lui Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru neam prost” FOTO, VIDEO

Mihai Morar, replică acidă după derapajul lui Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru neam prost” FOTO, VIDEO

După accidentul provocat săptămâna trecută, în Cluj, Culiță Sterp s-a prezentat miercuri în instanță. La ieșirea din sala de judecată, manelistul, care era așteptat de mai mulți jurnaliști a avut o atitudine catalogată ca fiind „de neam prost”, de omul de televiziune Mihai Morar.

Mihai Morar vorbește despre o ieșire la adresa unui jurnalist avută de Culiță Sterp:Foto: Arhivă

După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist, de la unul dintre posturile TV care te-a promovat, agresiv: NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?… Iată definiția perfectă pentru NEAM PROST”, a scris Mihai Morar pe contul său de Instagram.

Foto: Captură video/ Instagram/ Mihai Morar

Foto: Captură video/ Instagram/ Mihai Morar

Reacția lui Mihai Morar vine după ce, miercuri, manelistul a avut o reacție neobișnuită față de un jurnalist care voia să vorbească cu el, chiar la ieșirea acestuia din sala de judecată.

Pe fundalul unei înregistrări video publicate de Clujlive.ro, care surprinde mometul ieșirii acestuia din sala de judecată se poate auzi cum jurnaliștii îl întreabă pe Culiță „ce subsanțe ai consumat sau de ce ai plecat atunci seara...”. Afișând un zâmbet, manelistul îl cuprinde de după gât pe unul dintre jurnaliștii aflați în dreapta lui, spunându-i: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”. Jurnalistul îl întreabă „cine?”, la care, manelistul reformulează: „Nevasta ta mai întreabă de mine?”.

Colegii jurnalistului ironizat îl mustrează pe Culiță spunându-i „foarte urât din partea ta, aroganța asta...”.

Acesta râde ușor și pare să spună un: „Da?”.

Și în timp ce jurnaliștii insită să obțină punctul lui de vedere despre cele întâmplate, Culiță își repetă expresia: „Dar nevasta ta mai întreabă ...?”.

Vrând probabil să nu se lase afectat, jurnalistul îi răspunde: „Să știi că întreabă mereu, ești bărbat fain”.

Reamintim că pe numele lui Culiță Sterp a fost deschis dosar penal, după ce joi, 17 noiembrie, în jurul orei 02:00, a fost implicat într-un accident rutier și a plecat de la fața locului. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost plasat, vineri, sub control judiciar , pentru 60 de zile, după ce fusese reținut pentru 24 de ore.

Anchetatorii au extins urmărirea penală și pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive .

Manelistul Culiță Sterp a oferit, marți după-amiază, printr-un clip video publicat pe TikTok primele declarații după evenimentul de săptămâna trecută și a ținut să-i ceară scuze și bărbatului, în vârstă de 32 de ani, implicat în accidentul rutier.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...