Mihai Petre, în juriul „Te cunosc de undeva!“. Ce va puncta acesta la concurenți

Mihai Petre, în juriul „Te cunosc de undeva!“. Ce va puncta acesta la concurenți

Mihai Petre revine la „Te cunosc de undeva!“, în calitate de membru permanent al juriului, în cel de-al 19-lea sezon al show-ului de la Antena 1.

Mihai Petre, noul membru al juriului „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Alături de el, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temişan vor juriza prestaţiile celor opt cupluri de artişti care participă în acest sezon, ce va fi difuzat din 1 aprilie.

Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele. Structural, cred că atenţia la detalii duce la performanţă şi la un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentaţi, şi aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenţi, la membrii juriului şi toată echipa de producţie, care reuşeşte să execute nişte transformări absolut incredibile“, a dezvăluit Mihai Petre.

Noul membru al echipei a dezvăluit și ce va puncta la cele opt cupluri de concurenți. Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă.

Voi fi atent la detaliile din referinţă, la cât de bine sunt ele respectate, însă nu mă voi limita doar la asta. Sigur că, ţinând cont de expertiza mea în dans, voi analiza şi cât de în detaliu se respectă şi pe acest culoar referinţa“, a precizat el.

Colegii m-au primit foarte bine şi apreciez mult asta, am simţit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la «Te cunosc de undeva!», iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou. După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că dinamica la masa juriului e una foarte bună“, a adăugat Mihai Petre.

„Te cunosc de undeva!“: perechile de concurenți

Avem un nou coleg de jurizare, în persoana lui Mihai Petre, care va fi cu ochii în patru la detaliile referinţelor fiecărui moment. Deci, dragii noştri concurenţi, vă oferim încă o sită de triere a calităţilor şi a preciziei voastre. Iar Mihai, vă asigur, nu se joacă. Glumesc, desigur, sper să nu fi speriat pe nimeni. Veţi avea, dragi colegi şi concurenţi, un al cincilea prieten cu care veţi comunica şi, evident, glumi“, a declarat Cristi Iacob.

Mă bucur mult de venirea lui Mihai, îl cunosc de foarte mulţi ani, de când m-a jurizat el într-un alt concurs de dans. E pertinent, pot să împărtăşesc cu el opinii despre dans şi coregrafie“, a spus şi Andreea Bălan.

Ajuns la al 19-lea sezon, transforming show-ul „Te cunosc de undeva!“ vine cu o abordare cu nouă. Opt cupluri de artişti au spus „Da“, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Aceștia sunt: Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul, ADDA şi Un artist niciodată trist, Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rap, Amna şi Milionara din Tenerife, CRBL şi Vocea din online, Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock dar și Wrs şi Emilian, câştigătorii sezonului 10.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?