Mihai Petre la „Te cunosc de undeva!“: „Este cea mai grea jurizare din viața mea“

Mihai Petre la „Te cunosc de undeva!“: „Este cea mai grea jurizare din viața mea“

O pereche de concurenți din show-ul de l Antena 1 l-a impresionat foarte tare pe Mihai Petre, chiar în ediția a doua din noul sezon .

Mihai Petre este noul membru al juriului „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Încă din cea de-a doua gală, CRBL și Radu Țibulcă au primit una dintre cele mai dificile referințe de la ruleta personajelor – un hit al artistului indian Daler Mehndi. Chiar dacă la antrenamente totul părea că le merge pe dos, Crina Mardare, Adriana Trandafir și Ioana Macarie, respectiv profesorii de canto, actorie şi coregrafie au făcut tot ce le-a stat în putință ca să-i ajute.

Rezultatul a fost unul pe măsură, iar la jurizare Mihai Petre a exclamat: „Este cea mai grea jurizare din viața mea“.

Piesa pe care CRBL și Radu Țibulcă au interpretat-o se numește „Tunak Tunak Tun“ și este cântată de artistul indian Daler Mehndi. „Mie mi se pare că este un fel de strămoș al lui Gangnam Style pe partea de coregrafie“, a spus Alina Pușcaș, iar Pepe a completat-o: „Da, dar e varianta indiană“.

La glume nu i-a întrecut nimeni pe CRBL şi Radu Ţibulcă. Întrebat dacă stăpânește mai bine partea de canto sau coregrafia la piesa „Tunak Tunak Tun“, Radu Țibulcă a răspuns: „Actoria!“. Imaginile surprinse la antrenamente arată, însă, contrariul.

În plus, el a primit un avertisment de la Adriana Trandafir: „Te dau afară! Pe bune! Sunteți ca Stan și Bran! Stan și Bran într-o variantă modernă. Poveste, nu! Versuri, nu! Coregrafie, nu! Nu știu ce să spun! Sunt îngândurată“. La sfârșitul orei de antrenament, Radu Țibulcă a mai făcut o glumă savuroasă, sperând că noaptea va fi un sfetnic bun pentru el și CRBL: „Când Dumnezeu îți dă lămâi, trebuie să faci limonadă. Noi, dacă ne-a dat piesa asta, facem panaramă“.

În ziua competiției, CRBL și Radu Țibulcă au făcut un show ca la Bollywood. „E incredibil! Este cea mai grea jurizare din viața mea! E un contrast fantastic. Atmosfera pe care ați creat-o este genială, eu m-am distrat maximum“, a exclamat Mihai Petre. Ce note le-a acordat juriul şi cum s-au descurcat celelalte echipe cu personajele primite la ruletă, telespectatorii pot vedea sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă