Mihai Popa, de la FC Voluntari la Torino! I-a luat fața lui Tătărușanu și va evolua în Serie A

Mihai Popa, de la FC Voluntari la Torino! I-a luat fața lui Tătărușanu și va evolua în Serie A

Ciprian Tătărușanu va părăsi în această vară pe AC Milan și era una dintre opțiunile celor de la AC Torino. Numai că piemontezii s-a sucit și au luat un alt un jucător român, mult mai tânăr, pe Mihai Popa de la FC Voluntari.

Mihai Popa s-a transferat la AC Torino. Foto ProSport

Torino s-a aflat în căutarea unui înlocuitor pentru titularul Vanja Milinkovic-Savic, care va pleca la finalul sezonului. Șefii clubului din nordul Italiei au preferat să achiziționeze un portar de perspectivă, în schimbul căruia pot obține un profit în viitor, decât să aducă un goal-keeper cu experiență , dar aflat pe final de carieră.

Aflat din vara anului 2021 la FC Voluntari, Mihai Popa a prins transferul vieții și a semnat pe 4 ani cu Torino, ocupanta locului 11 din Serie A. Potrivit Eurosport, afacerea i-a costat pe torinezi 200.000 de euro, însă ilfovenii nu se vor alege cu niciun ban, pentru că portarul se afla în ultimele sale luni de contract cu FC Voluntari. Banii se vor împărți între impresari și cluburile care l-au format ca junior.

E titular la naționala de tineret

Mihai Popa a trecut vizita medicală și va fi deocamdată rezerva lui Vanja Milinkovic-Savic. Cotat la 1 milion de euro, el a mai jucat pentru Academia Hagi, Farul Constanța, Rapid București și Astra Giurgiu, fiind și titularul naționalei U21 a României.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...