Mihai Stoica, distrus de Mitică Dragomir. „Nu e conducător, e pe lângă conducători. E slujitorul perfect”

Mihai Stoica, distrus de Mitică Dragomir. „Nu e conducător, e pe lângă conducători. E slujitorul perfect”

După scandalul Leo Strizu, în care antrenorul de decor a demisionat de la FCSB, Gigi Becali a făcut declarații tăioase, în care a spus – pentru a câta oară – că el este șeful și ceilalți doar simpli executanți ai ordinelor sale. Mihai Stoica a reacționat moale, certificând declarațiile patronului pentru care lucrează.

Gigi Becali - Mihai Stoica, o relație cu năbădăi, care durează de ani buni. Foto Arhivă Adevărul

Acum, Dumitru Dragomir iese cu afirmații și dezvăluiri despre lucrurile care se petrec la echipa vicecampioană, unde amatorismul este ridicat la rand de artă. Mitică l-a caracterizat în termeni duri pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB, despre care spune că e slujitorul perfect pentru Gigi Becali.

Situație extrem de tensionată la FCSB, după evenimentele petrecute în ultima săptămână. Demisia lui Leo Strizu, acuzele de sabotaj ale acestuia și eșecul de la Arad cu UTA au încins atmosfera la clubul patronat de Gigi Becali. Lucru deloc plăcut în perspectiva începerii play-off-ului și a luptei crâncene care va urma pentru titlul de campioană în SuperLiga.

Lupta pentru influență

Demisia lui Leo Strizu din funcția „onorifică” de antrenor principal la FCSB a învolburat apele mai mult decât se credea inițial la clubului lui Gigi Becali. Plecarea acestuia a scos la iveală lupta care se dă pentru putere între Mihai Stoica și Teia Sponte, ambii încercând să aibă influența cea mai mare asupra lui Gigi Becali.

Mitică Dragomir l-a luat la țintă pe MM Stoica. Foto Arhivă Adevărul

Mitică Dragomir l-a luat la țintă pe MM Stoica. Foto Arhivă Adevărul

Despre ea a vorbit și Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, în emisiunea „Profețiile lui Mitică”, moderată de Horia Ivanovici „Gigi Becali a fost și un pic iritat că a plecat Leo Strizu. L-au și pictat alții bine. Teia Sponte este un om de o seriozitate extraordinară. Nu știu de ce e războiul ăsta cu Mihai Stoica. Să intre în grațiile lui Gigi… Meme-ul poate să fie călcat în picioare de Gigi Becali, Teia Sponte nu! Ca să știți… Teia Sponte în niciun caz, vedeți-vă de treabă”, și-a spus Mitică Dragomir părerea despre războiul rece de la FCSB dintre Teia Sponte și Mihai Stoica.

Este un tip acid, un tip răutăcios

Apoi, fostul președinte al LPF a continuat cu o caracterizare foarte dură făcută lui Mihai Stoica, pe care-l îl consideră un tip toxic, acid, răutăcios și care nu are pic de respect pentru cei din jur. „Tactica lui Meme-ul nu e rea, să știi că așa trebuie să fie un slujitor. Ca să fie foarte clar. Toată lumea îi critică pe Luțu și pe Mihai Stoica. Eu nu i-aș critica. Chiar dacă nu am o impresie bună despre Meme Stoica, îți spun cinstit.

Teia Sponte, sfătuitorul din umbră al lui Gigi Becali. Foto Arhivă Adevărul

Teia Sponte, sfătuitorul din umbră al lui Gigi Becali. Foto Arhivă Adevărul

Pentru că el nu a fost conducător, nu a participat la nicio Adunare Generală la mine, el era pe lângă conducători. E un tip care nu e prost deloc, ca să ne înțelegem… Și se pricepe bine la fotbal. Dar este un tip acid, un tip răutăcios, un tip care nu știe să respecte, înțelegi?

Nu iese din cuvântul lui Gigi

Dar, din punctul de vedere al slujeniei, este omul perfect. Nu-i iese din cuvânt lui Gigi. În momentul în care iese din cuvânt, rămâne fără serviciu? Gigi? Vai mama mea… Du-te de aici! Păi mai bun prieten cum era cu Pițurcă… Și l-a spulberat pe Pițurcă.

Doamne, în secunda unu îl dă afară pe Meme Stoica dacă greșește… Nu, dacă-l jignește. Nu dacă greșește. Că Gigi nu te dă afară dacă greșești. Rețineți ce spun: Gigi nu te dă afară dacă greșești! Dacă-l jignești sau dacă aduci prejudicii mari clubului. E normal să te dea afară. Asta cu fratele meu…”, a mai spus Dragomir la „Profețiile lui Mitică”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?