Mihai Stoichiță, bătut în cuie la FRF. „Îi are pe toți la mână. Dacă se apucă să vorbească, explodează federația”

Mihai Stoichiță, bătut în cuie la FRF. „Îi are pe toți la mână. Dacă se apucă să vorbească, explodează federația”

Florin Prunea, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai FRF și ai lui Mihai Stoichiță în special, a lansat un atac virulent în care arată de ce nu poate fi îndepărtat directorul tehnic al federației. Fostul internațional a plecat de la faptul că Stoichiță a dat indicații în timpul meciului cu Belarus (0-0) și a ajuns la ”caracatița” de la FRF.

Stoichiță - Burleanu, o relație indestructibilă. Foto Mediafax

"Stoichiță a stat în tribună, alături de șefii FRF. Chiar nu se găsește nimeni acolo care să-l tragă de mânecă și să-l potolească. Să-i spună că ne facem de râs, cu indicațiile pe care el le dă peste banca tehnică. E penibil și jenant ce face. Rădoi a spus public că a fost deranjat, dar văd că Stoichiță nu se oprește. Sincer, mă mir că Edi Iordănescu acceptă așa ceva. Îl știu un antrenor cu personalitate, care nu acceptă astfel de lucruri, dar n-a avut nicio reacție pe acest subiect", a declarat Prunea pentru gsp.ro.

Florin Prunea s-a dezlănțuit apoi: "Face numai tâmpenii pe la loturile de juniori, cu selecție impusă antrenorilor, acum văd că se bagă și la echipa națională mare, iar Burleanu stă lângă el și nu-i zice nimic. Știți de ce? Pentru că Stoichiță îi are pe toți la mână din FRF. Pe Burleanu, pe Bodescu, pe Vișan. Bine, pe Vișan, săracul, cu ce să-l ai la mână, că ăla e nevinovat total.

Florin Prunea, cu gura pe FRF. Foto Inquam

Florin Prunea, cu gura pe FRF. Foto Inquam

Dacă Stoichiță se apucă să vorbească despre tot ce știe din interiorul FRF, sare în aer toată clădirea aia de la Casa Fotbalului. Explodează! Stoichiță nici n-are ce să caute în acea funcție. A fost un antrenor mediocru, nu-l recomandă nimic (n.r. totuși, actualul director al federației a luat în trecut titluri în România, Moldova și Armenia, lucruri cu care puțini antrenori români se pot lăuda). E o funcție în care trebuie să fie nume precum Mircea Lucescu, Loți Boloni, Cornel Dinu.

Stoichiță ar vrea ca el să continue să sărăcească fotbalul românesc și banii să se ducă la el în buzunar, iar noi, foștii internaționali, să stăm să aplaudăm de pe margine", a declarat Florin Prunea.

Stoichiță nu acceptă critici de la Prunea

Cel mai vehement contestatar al federalilor și-a continuat tirada: ”Când a venit la FRF, Răzvan Burleanu avea doar pardesiul de pe el, acum e milionar în euro , iar fotbalul românesc e sub limita existenței. El, Stoichiță, și toți de la FRF ar vrea ca ei să jecmănească de tot fotbalul românesc, iar noi, cei care am făcut ceva pentru echipa națională, să avem pumnul în gură. Așa ceva nu se va întâmpla. Nu-mi vor închide gura niciodată.

O să vă spun ceva în premieră. Ceva care o să vă șocheze. Oameni din FRF au mers la Burleanu să-i atragă atenția privind porcăriile pe care Stoichiță le face. E vorba despre Vlăduț Munteanu, Marius Niculae. Burleanu i-a trimis la plimbare, pentru că, repet, Stoichiță îl are și pe el la mână", a încheiat fostul portar al naționalei.

De partea cealaltă, Mihai Stoichiță nu s-a arătat afectat de acuzațiile lansate de Florin Prunea: "Nu accept critici din partea lui Prunea, nu mă interesează. Este un om care are anumite interese, care probabil că este mânat de anumite interese împotriva Federației Române de Fotbal și cu asta basta, ce să ne mai ascundem", a spus directorul FRF pentru Fanatik.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat