Mihai Trăistariu a dat de urma nepoatei dispărute: „Deci, și-a schimbat poza de profil. Bine că nu e moartă!”

Mihai Trăistariu a dat de urma nepoatei dispărute: „Deci, și-a schimbat poza de profil. Bine că nu e moartă!”

Mihai Trăistariu a făcut lumină în cazul dispariției nepoatei sale. Cântărețul spune că aceasta s-ar afla sub influența unui guru periculos în SUA și că nu are niciun gând să ia legătura cu familia.

Nepoata lui MIhai Trăistariu trăiește în SUA FOTO Facebook

„Fata surorii mele a dispărut de vreo patru ani și ceva. Era prin America, se angajase acolo, făcuse Facultatea de Matematică. Făcuse specializarea în Germania și apoi s-a dus în America, la Chicago!, a povestit Mihai Trăistariu, conform click.ro.

Disperată, sora lui Trăistariu, profesor universitar la Iași, a mers în Germania și SUA să-și caute fiica, însă nu a dat de urma ei. Cel care a găsit-o recent, întâmplător, pe rețelele de socializare, a fost chiar cântărețul. Surpriza a fost și mai mare când a aflat că nepoata sa nu dorește să ia legătura cu familia sa sub nicio formă.

„Deci, dacă și-a schimbat poza de profil, înseamnă trăiește! Bine că nu e moartă!!, a spus cântărețul.

Citește articolul complet pe click.ro.

Mihai Trăistariu are un necaz în familie. Ce a pățit Vasile, fratele său: „S-a simțit foarte ofensat“

În septembrie 2023, Mihai Trăistariu povestea tot despre niște probleme în familie . Fratele său, Vasile, este anchetat de polițiști, după ce o profesoară din Piatra Neamț l-a acuzat de hărțuire. Femeia, pentru care pictorul făcuse o pasiune nebună, a relatat că acesta a urmărit-o timp de 2 luni.

Artistul a povesti pentru click.ro că Vasile, care are 47 de ani, a dat de necaz, după ce a urmărit o profesoară de Economie. Femeia a cerut ordin de restricție împotriva lui Vasile Trăistariu.

"El este mai mare ca mine, are 47 de ani și noi, familia, am crezut tot timpul despre el că este virgin. Odată chiar i-am zis asta în față și s-a simțit foarte jignit și ofensat.

I-am zis: hai să-ți începi și tu viața sexuală! Sora mea, care e profesoară de matematică în Iași, a propus să-i aducem o prostituată și să o plătim ca să înceapă și el odată, dar el s-a simțit și mai jignit", a povestit artistul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB