Mihai Tudose: Trebuie să ne ocupăm serios de tronsoanele de pe Valea Oltului și Valea Prahovei

Mihai Tudose: Trebuie să ne ocupăm serios de tronsoanele de pe Valea Oltului și Valea Prahovei

Premierul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că ar trebui găsită o soluție pentru tronsoanele din zonele Valea Oltului și Valea Prahovei, afirmând că a avut o discuție cu liderul PSD Liviu Dragnea și conducerea partidului.

"Eu înțeleg că la anul este Centenarul, dar nu o să putem să rezolvăm în șase luni cei 27 de ani de bâlbe și de momente în care, știu eu, conducerea de atunci a stabilit că nu avem nevoie de autostrăzi, unii au stabilit că nu avem nevoie de industrie în timp, știți. În schimb, suntem foarte determinați să rupem pisica, pe românește. Cel puțin două tronsoane au devenit cumva un pariu național sau o marotă națională: Valea Oltului și Valea Prahovei. Ar trebui să ne ocupăm foarte serios de el și am avut o discuție cu domnul președinte Liviu Dragnea, cu conducerea partidului și trebuie să găsim o soluție să le putem face", a spus Mihai Tudose la Antena 3, întrebat cum vede situația autostrăzilor din România, având în vedere că la anul este Centenarul.

Totodată, premierul a spus că prețurile la carburant nu vor crește în perioada următoare.

"Eu vă sugerez următorul lucru. Hai să vedem cât a fost prețul la carburant pe data de 30 când a fost ședința de guvern și mai vedem peste o lună, o lună jumate, cât e. Că a crescut prețul azi la carburant, acciza, știți, de la 15 septembrie intră. Întrebați-i pe domnii de la pompă ce se întâmplă. Eu mă aștept să nu crească. Nu din cauza accizei", a spus Mihai Tudose.

Totodată, întrebat dacă sunt miniștri de care nu este mulțumit, premierul a răspuns: "Eu cred că tocmai am stabilit că evaluarea se face la partid, nu la televizor".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”