Milan a câștigat la scor meciul din etapa a 28-a, cu liderul actual din Il Calcio

Milan a câștigat la scor meciul din etapa a 28-a, cu liderul actual din Il Calcio

Actualii câștigători ai campionatului italian de fotbal au întrerupt astfel, odată cu acest meci, seria de trei jocuri fără victorie.

Atacantul AC Milan Rafael Leau. Foto: EPA-EFE

Campionii en-titre ai Italiei la fotbal, AC Milan a învins pe ocupantul actual al primului loc în campionatul italian, Napoli, cu scorul de 4:0, în deplasare, în meciul din runda a 28-a, care a avut loc duminică.

Golurile au fost marcate de Rafael Leau (minutele 17 și 59), Braim Diaz (25) și Alexis Salemakers (67).

Senzația” Rafa Leao a deschis scorul simplu, în minutul 16, printr-un șut din interiorul careului. „Diavolii” au continuat să joace cât se poate de bine cartea contraatacului, iar Brahim Diaz a făcut 2-0 în minutul 25. Scorul a luat proporții după pauză, când același Leao a făcut „dubla”. Belgianul Saelemaekers, a înscris în minutul 67 ultimul gol al partidei, gol care poate fi considerat și cel mai frumos gol al meciului.

Napoli se află pe primul loc în clasamentul ligii italiene de fotbal, cu 71 de puncte după 28 de meciuri și are un avans de 16 puncte în fața locului doi, Lazio Roma.

AC Milan a încheiat prin această victorie seria de trei meciuri în care nu mai înregistraseră vreun succes și au urcat pe locul trei, cu 51 de puncte.

În etapa următoare, Napoli va juca în deplasare cu Lecce pe 7 aprilie, iar Milan va juca acasă, cu Empoli, în aceeași zi.

Napoli și AC Milan se vor reîntâlni însă, foarte curând, în „sferturile” Champions League, în ceea ce se anunță a fi alte două confruntări palpitante între actuala și viitoarea campioană din „Il Calcio”. Turul e la Milano, pe 12 aprilie, iar manșa secundă va avea loc o săptămână mai târziu, pe stadionul „Diego Armando Maradona”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...