Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Bran: Musk și Angelina Jolie, printre participanți

Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Bran: Musk și Angelina Jolie, printre participanți

CEO-ul Tesla şi SpaceX Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari ar urma să petreacă Halloween-ul în România, la Castelul Bran. Peter Thiel, fondatorul PayPal, a aterizat azi-noapte pe aeroportul Otopeni, conform MediaFlux .

Angelina Jolie si Elon Musk, petrecere la castelul Bran de Halloween FOTO Shutterstock / EPA-EFE

Pe lista celor 200 de invitați care vor participa la petrecerea de Halloween se află Sergey Brin, întemeietorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, co-fondatorul PayPal Luke Nosek, magnatul Larry Page, care ocupă locul 6 în topul celor mai bogați oameni din lume în anul 2022 și co-fondator Google, dar și vedete, actori și artiști.

Unii dintre invitați au ajuns în România la bordul unui avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă azi-noapte în jurul orei 03:00, ora României.

Musk, Thiel, Angelina Jolie și alte persoane importante ar urma să petreacă Halloween-ul la Castelul Bran, care se află în proprietatea arhiducelui Dominic von Hasburg. Acesta s-a arătat întotdeauna deranjat de asocierea brandului Dracula de castelul Bran. „De ce ar vrea cineva să se concentreze asupra unei invenții”, spune el, referindu-se la Dracula, „când avea propria istorie bogată?” Totuși, potrivit informațiilor MediaFlux, arhiducele este gazda evenimentului organizat pentru cei mai bogați oameni ai lumii de Halloween.

Miliardarii americani au fost transportați la un hotel de lux din centrul Bucureștiului, acolo unde paparazzi MediaFlux au surprins și imagini cu unii dintre cei mai bogați oameni.

În imagini a fost surprins Peter Thiel, care are o avere netă apreciată la 7,19 miliarde de dolari, alături de Matt Danzeisen, investitor și specialist american financiar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani