Miliardarul Igor Surkis, patronul lui Mircea Lucescu, a fugit din Ucraina în Ungaria cu milioane de euro ascunși în mașina blindată

Miliardarul Igor Surkis, patronul lui Mircea Lucescu, a fugit din Ucraina în Ungaria cu milioane de euro ascunși în mașina blindată

Igor Surkis, patronul lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, a plecat din Ucraina imediat după începutului războiului.

Miliardul și-a părăsit țara natală pe 26 februarie cu destinația Ungaria, chiar dacă anunțase că a rămas în capitala Ucrainei.

Igor Surkis a plecat din Kiev cu o sumă uriașă de bani și la bordul unei mașini luxoase, Maybach S650 blindat, evaluat la 700.000 de dolari, scrie site-ul ucrainean sport.ua .

Conform sursei citate, patronul lui Dinamo Kiev și fratele său au plecat din Ucraina cu 17 milioane de dolari. Cei doi au au ajuns în Ungaria împreună cu familiile lor.

Miliardarii au declarat la ieșirea din Ucraina că nu au nicio sumă de bani în numerar, dar în țara vecină, la punctul de trecere al frontierei au scos suma uriașă din mașină și au prezentat-o vameșilor maghiari.

”Stau în biroul meu și asta se întâmplă în fiecare zi. Nu am de gând să plec nicăieri, cred că este important să ne păstrăm calmul. Dacă intri în panică, ai pierdut deja. Plănuiesc să muncesc la Kiev și în viitorul apropiat și să vizitez cantonamentul lui Dinamo Kiev și al echipei U19, din Turcia.

În acest moment, clubul nostru este închis aproape complet din cauza Covid-19. Este carantină, sunt foarte multe cazuri. Am efectuat o vaccinare completă a angajaților de la Dinamo și se lucrează de la distanță, în acest moment, în majoritatea departamentelor. Eu nu am cum să rezolv problemele de acasă, așa că sunt mereu în biroul clubului.

Nu este panică, suntem calmi și pregătiți pentru diverse scenarii. Cred că va fi totul bine la noi în țară. Invit fanii în tribune, echipele noastre au nevoie de sprijinul și energia lor”, spunea Igor Surkis cu doar câteva zile înaintea începutului războiului, conform digisport .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…