Miliardarul Ion Țiriac este cel mai râvnit bărbat. Cu cine se iubește magnatul la 84 de ani: „El e un om rece"

Miliardarul Ion Țiriac este cel mai râvnit bărbat. Cu cine se iubește magnatul la 84 de ani: „El e un om rece"

Cel mai bogat român împlinește astăzi 84 de ani. Miliardarul Ion Țiriac, fost tenismen de succes, este unul dintre cei mai râvniți bărbați. A fost însurat o singură dată, însă a avut foarte multe relaţii mai mult sau mai puţin trecătoare, dar în marea lor majoritate discrete.

Ion Țiriac împlinește 84 de ani FOTO Profimedia

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, însă este celebru pentru relațiile sale amoroase. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

În prezent, Ion Ţiriac nu are o iubită oficială, dar în ultima perioadă a fost surprins de mai multe ori alături de o tânără misterioasă. Fostul tenismen a fost fotografiat împreună cu iubita la mall, la sfârșitul anului trecut, iar în urmă cu o lună, pe 9 aprilie, miliardarul s-a afișat cu aceasta la o petrecere din Poiana Brașov.

Fata se numește Teodora, iar Ion Țiriac ar fi cunoscut-o la Stejarii Country Club pe care îl deține miliardarul român. Aici, fata era angajată și, se pare că i-a făcut o ședință de masaj miliardarului. După acest moment, cei doi au început să se vadă și în afara orelor de program ale tinerei.

"Are o mică capacitate de iubire"

Ion Țiriac este foarte discret în ceea ce privește relațiile sale, însă în urmă cu ceva timp, una dintre ele, Adriana Ikim, manechin de succes cu care miliardarul s-a iubit la începutul anilor 1990, l-a caracterizat dur. În memoriile sale, peste 100 de pagini i-au fost dedicate lui Țiriac.

„El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a scris Ikim.

„Are o mică capacitate de iubire. Relația noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopțile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă . Eu l-am iubit, el pe mine nu”, a scris Adriana Ikim în memoriile sale.

Avere uriașă

Ion Ţiriac s-a născut pe 9 mai 1939 la Brașov și este un fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheaţă, şi actualmente un influent om de afaceeri în Germania, Spania și România.

Ion Țiriac și frații Dragoș Pavăl și Adrian Pavăl, patronii Dedeman, sunt singurii miliardari români cărora le-a crescut averea, conform publicației Forbes.

Ion Țiriac continuă să fie cel mai bogat român, cu o avere estimată la 2 miliarde de dolari. Averea acestuia este în creștere față de anul trecut, cu 400 de milioane de dolari și se află pe locul 1.516 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Țiriac este urmat de frații Dragoș Pavăl și Adrian Pavăl, patronii Dedeman cu o avere de 1,7 miliarde de dolari, aceștia ocupând locul 1.725 în topul general.

Averi în scădere au Daniel Dineș, fondatorul UIPath, l ocul 1.804, care la final de an 2022 a avut mai puțin cu 1,3 miliarde de dolari și a ajuns la 1,6 miliarde de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…