Miliardarul Wolfgang Porsche, în vârstă de 79 de ani, a cerut divorțul de soția lui, Claudia

Miliardarul Wolfgang Porsche, în vârstă de 79 de ani, a cerut divorțul de soția lui, Claudia

Wolfgang Porsche, în vârstă de 79 de ani, a cerut divorțul de soția lui, Claudia, de 74 de ani, după patru ani de mariaj, a anunțat un purtător de cuvânt a magnatului din domeniul auto pentru publicația germană Spiegel.

Wolfgang Porsche și soția sa, ClaudiaFOTO Profimedia

Acționarul majoritar al grupului Volkswagen, Wolfgang Porsche era căsătorit cu Claudia, fost profesor universitar și consilier de stat în Baden-Württemberg, din 2019.

„Wolfgang Porsche cere ca intimitatea soției sale și a lui să fie respectate”, a mai precizat purtătorul de cuvânt, care nu a oferit informații despre motivele divorțului, potrivit Digi24.

Claudia ar suferi de o boală degenerativă, iar miliardarului i-ar fi greu să trăiască împreună cu ea, notează presa tabloidă din Germania.

În prezent, Claudia locuiește împreună cu fiica ei, iar patru infirmiere au grijă în permanență de ea.

În timp de miliardarul Porsche se pregătește de divorț, un alt magnat, Rupert Murdoch, a anunțat că s-a logodit la vârsta de 92 de ani și că se va căsători la vară cu Ann Lesley Smith.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante