Minerii s-au întors! Ș.Nicolae și M.Badea, fețe satisfăcute după ce Palada a dat cu pumnul în „dușman”! Șef de la EVZ, mesaj HALUCINANT pe Facebook!

S-au întors minerii, oameni buni! Vestea ca „dușmanul poporului pesedist”, senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut de pesedistul Mirel Palada a fost intampinata cu zambete si ranjete satisfăcute in studiourile Antena 3. Senatorul PSD Serban Nicolae ranjea satisfacut, in timp ce alti invitati faceau glume proaste la adresa lui Gotiu.

„Domnul Gotiu e simpatic, a facut eforturi sa ramana treaz pana la ora asta”, a declarat batjocoritor Mircea Badea, in timp ce Serban Nicolae se distra copios.

Redactorul sef adjunct al publicatiei Evenimentul zilei isi manifesta satisfactia ca senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada. Mai mult decat atat, el isi incita cititorii sa il loveasca din nou pe Mihai Gotiu.

„L-a caftit Palada pe Gotiu, i-a futut una in mufa de i-a dat borsul! Mirele, in toate zilele calduroase, de acum in veac, ai cate o bere rece de la mine”, a scris Mirel Curea pe Facebook.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

4 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

5 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…