Minerii s-au întors! Ș.Nicolae și M.Badea, fețe satisfăcute după ce Palada a dat cu pumnul în „dușman”! Șef de la EVZ, mesaj HALUCINANT pe Facebook!

Minerii s-au întors! Ș.Nicolae și M.Badea, fețe satisfăcute după ce Palada a dat cu pumnul în „dușman”! Șef de la EVZ, mesaj HALUCINANT pe Facebook!

S-au întors minerii, oameni buni! Vestea ca „dușmanul poporului pesedist”, senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut de pesedistul Mirel Palada a fost intampinata cu zambete si ranjete satisfăcute in studiourile Antena 3. Senatorul PSD Serban Nicolae ranjea satisfacut, in timp ce alti invitati faceau glume proaste la adresa lui Gotiu.

„Domnul Gotiu e simpatic, a facut eforturi sa ramana treaz pana la ora asta”, a declarat batjocoritor Mircea Badea, in timp ce Serban Nicolae se distra copios.

Redactorul sef adjunct al publicatiei Evenimentul zilei isi manifesta satisfactia ca senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada. Mai mult decat atat, el isi incita cititorii sa il loveasca din nou pe Mihai Gotiu.

„L-a caftit Palada pe Gotiu, i-a futut una in mufa de i-a dat borsul! Mirele, in toate zilele calduroase, de acum in veac, ai cate o bere rece de la mine”, a scris Mirel Curea pe Facebook.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia

2 Așa o fi?

3 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

4 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

5 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…