Minerii s-au întors! Ș.Nicolae și M.Badea, fețe satisfăcute după ce Palada a dat cu pumnul în „dușman”! Șef de la EVZ, mesaj HALUCINANT pe Facebook!

Minerii s-au întors! Ș.Nicolae și M.Badea, fețe satisfăcute după ce Palada a dat cu pumnul în „dușman”! Șef de la EVZ, mesaj HALUCINANT pe Facebook!

S-au întors minerii, oameni buni! Vestea ca „dușmanul poporului pesedist”, senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut de pesedistul Mirel Palada a fost intampinata cu zambete si ranjete satisfăcute in studiourile Antena 3. Senatorul PSD Serban Nicolae ranjea satisfacut, in timp ce alti invitati faceau glume proaste la adresa lui Gotiu.

„Domnul Gotiu e simpatic, a facut eforturi sa ramana treaz pana la ora asta”, a declarat batjocoritor Mircea Badea, in timp ce Serban Nicolae se distra copios.

Redactorul sef adjunct al publicatiei Evenimentul zilei isi manifesta satisfactia ca senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada. Mai mult decat atat, el isi incita cititorii sa il loveasca din nou pe Mihai Gotiu.

„L-a caftit Palada pe Gotiu, i-a futut una in mufa de i-a dat borsul! Mirele, in toate zilele calduroase, de acum in veac, ai cate o bere rece de la mine”, a scris Mirel Curea pe Facebook.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?