Minerii s-au întors! Ș.Nicolae și M.Badea, fețe satisfăcute după ce Palada a dat cu pumnul în „dușman”! Șef de la EVZ, mesaj HALUCINANT pe Facebook!

Minerii s-au întors! Ș.Nicolae și M.Badea, fețe satisfăcute după ce Palada a dat cu pumnul în „dușman”! Șef de la EVZ, mesaj HALUCINANT pe Facebook!

S-au întors minerii, oameni buni! Vestea ca „dușmanul poporului pesedist”, senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut de pesedistul Mirel Palada a fost intampinata cu zambete si ranjete satisfăcute in studiourile Antena 3. Senatorul PSD Serban Nicolae ranjea satisfacut, in timp ce alti invitati faceau glume proaste la adresa lui Gotiu.

„Domnul Gotiu e simpatic, a facut eforturi sa ramana treaz pana la ora asta”, a declarat batjocoritor Mircea Badea, in timp ce Serban Nicolae se distra copios.

Redactorul sef adjunct al publicatiei Evenimentul zilei isi manifesta satisfactia ca senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada. Mai mult decat atat, el isi incita cititorii sa il loveasca din nou pe Mihai Gotiu.

„L-a caftit Palada pe Gotiu, i-a futut una in mufa de i-a dat borsul! Mirele, in toate zilele calduroase, de acum in veac, ai cate o bere rece de la mine”, a scris Mirel Curea pe Facebook.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”