Ministerul rus al Apărării: Un „sabotaj” a provocat explozia de la depozitul de arme din Crimeea

Ministerul rus al Apărării: Un „sabotaj” a provocat explozia de la depozitul de arme din Crimeea

Oficialii din Crimeea au declarat că a avut loc un incendiu major la un depozit de muniţii din zonă, scrie Hotnews.

Ministerul rus al Apărării a declarat că infrastructura civilă şi o staţie de alimentare cu energie electrică au fost avariate în urma „sabotajului", scrie agenţia rusă de ştiri de stat TASS.

Momentan, Ucraina nu a spus nimic despre implicarea sa într-o serie de explozii recente în Crimeea.

Un depozit de muniţie a explodat , marţi dimineaţa, la o bază militară rusă din Peninsula Crimeea, peninsula anexată de Rusia, a anunţat Ministerul rus al Apărării. Explozia s-a soldat cu doi răniţi, relatează AFP.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.15 GMT (ora României, 6.15) într-un depozit temporar de muniţie de la o bază rusă din districtul nordic Geankoi, a anunţat ministerul într-un comunicat, citat agenţiile de presă ruse.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean