Ministerul Sănătăţii: Încă 10 cazuri cu noua variantă de SARS-CoV-2 în România

Ministerul Sănătăţii: Încă 10 cazuri cu noua variantă de SARS-CoV-2 în România

Alte 10 cazuri cu noua variantă de SARS-CoV-2 au fost identificate pe teritoriul României, informează, vineri, Ministerul Sănătăţii.

"Este vorba despre rezultatele probelor provenite din mai multe oraşe ale ţării în perioada 13 - 21 ianuarie 2021. Probele au fost prelucrate în laboratorul Medlife şi au fost raportate în această după-amiază Institutului Naţional de Sănătate Publică - Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. În prezent, au fost raportate 18 cazuri cu noua variantă de SARS-CoV-2", afirmă sursa citată.

Dintre aceştia, şase sunt din Bucureşti şi câte doi din Vâlcea şi Cluj.

Recent, un focar cu această tulpină, depistată în Marea Britanie, a fost identificat la Şcoala nr. 28 din Bucureşti, mai multe persoane fiind testate şi supravegheate de medici. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…