Miniștri și consilieri guvernamentali care au lucrat la redactarea ordonanței privind salariile bugetarilor se reunesc la Guvern (surse)

Miniștri și consilieri guvernamentali care au lucrat la redactarea ordonanței privind salariile bugetarilor se reunesc la Guvern (surse)

Mai mulți miniștri și consilieri guvernamentali care au lucrat la redactarea proiectului de ordonanță privind salariile bugetarilor se vor reuni la Guvern marți după-amiază, după discuțiile cu sindicaliștii de la Ministerul Muncii, au precizat pentru AGERPRES surse oficiale.

Liderii principalelor organizații sindicale au anunțat marți că ministrul Muncii, Ana Costea, a decis retragerea proiectului ordonanței privind salarizarea în sectorul bugetar.

''Ministrul Muncii, doamna Ana Costea, și-a asumat răspunderea de a retrage în mod oficial din cadrul Guvernului acest act normativ. Este un pas înainte în vederea rezolvării problemelor pe care noi le-am semnalat. (...) Este un act normativ care trebuie dezvoltat foarte clar, chiar dacă este vorba de condiționări financiare și de a-l face funcțional și a corecta disfuncționalități constatate la legea actuală de salarizare'', a spus Bogdan Hossu, președintele CNS Cartel Alfa, la finalul discuțiilor de la Ministerul Muncii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria