Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar: „Radu Mazăre nu a evadat”

Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar: „Radu Mazăre nu a evadat”

 Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar ar fi negat informaţia răspândită de România TV, potrivit căreia Radu Mazăre a evadat, informează Libertatea. ”Cetăţeanul român e în custodia noastră”, a comunicat Naina Andriantsitohaina, şeful diplomaţiei din Madagascar, după ce acesta a fost contactat de jurnaliştii Libertatea.

Contactat iniţial telefonic, răspunsul său a fost publicat pe pagina sa de Twitter, în urma solicitărilor formulate de Libertatea: „Nu este adevărat”

Poliţia Română precizase, vineri seară, că nu deţine informaţii potrivit cărora Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, în care aştepta extrădarea în România pe 20 mai.

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens“, a precizat Poliţia.

Comunicatul a venit după ce România TV a citat surse conform cărora fostul primar al Constanţei Radu Mazăre ar fi evadat din închisoare, fără a oferi mai multe detalii.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare şi arestat în 8 mai în Madagascar, afirma că nu se va opune extrădării pentru că a obosit.




Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?