Ministrul Apărării: Urmăresc cu atenție evoluția sănătății militarilor răniți în accidentul din județul Constanța

Ministrul Apărării: Urmăresc cu atenție evoluția sănătății militarilor răniți în accidentul din județul Constanța

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, afirmă că militarii răniți în accidentul din județul Constanța - generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu și plutonierul major Dan Nica - au primit primele îngrijiri medicale la fața locului, el precizând că urmărește cu atenție evoluția stării de sănătate a acestora.

"Cu puțin timp în urmă, am aflat despre nefericitul accident petrecut astăzi pe raza județului Constanța, în care au fost implicați doi militari ai noștri. La fața locului au primit primele îngrijiri medicale și au fost transferați către unități medicale. Urmăresc cu atenție evoluția de sănătate a acestora și le doresc însănătoșire grabnică", a scris Leș, miercuri, pe Facebook.

Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești "Gheorghe Mociorniță", generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit miercuri, în jurul orei 12,30, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 22 C, pe raza localității Ștefan cel Mare, situată în apropiere de Cernavodă, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naționale.

Conform sursei citate, în accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar.

"Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale, pentru îngrijiri, iar cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă", precizează comunicatul MApN.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /