Ministrul comunicaţiilor, Răzvan Cotovelea, vine la Adevărul Live de la 15

Ministrul comunicaţiilor, Răzvan Cotovelea, vine la Adevărul Live de la 15

Astăzi, 7 aprilie, operatorii au preluat noile frecvenţe pentru comunicaţiile 4G şi România intră într-o nouă eră a internetului mobil. În acelaşi timp, lucrurile nu stau atât de roz pe alte planuri.

Mâine, 8 aprilie, se încheie oficial suportul pentru Windows XP, acordat de către Microsoft. În România sunt 174.000 de calculatoare care folosesc acest sistem de operare, fără să le mai punem la socoteală pe cele 105.000 din şcoli. Care sunt planurile statului pentru a înnoi flota de calculatoare? Instituţiile sunt blocate într-o eră veche a softului, iar mare parte a hardului nu poate fi upgradat la noi sisteme de operare.

De asemenea, portalul de eguvernare eRomânia - portaleromania.ro - a ieşit din faza beta. Criticat ca fiind nesigur, complicat şi înapoiat, portalul trebuie să ofere o soluţie gratuită pentru eguvernare la nivelul administraţiei centrale şi locale.

Aşteptăm întrebările voastre pentru ministrul Răzvan Cotovelea, iar cele mai interesante îi vor fi puse în direct, la Adevărul Live de la ora 15.00.

Intră în dialog!

Citeşte mai multe

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/windows-xp-i-i-incheie-suportul" target="_blank">View the story "Windows XP îşi încheie suportul" on Storify</a>]

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”