Ministrul de externe german, prezent la amicalul dintre Franța și Germania, se declară 'îngrozit' de atacurile de la Paris

Ministrul de externe german, prezent la amicalul dintre Franța și Germania, se declară 'îngrozit' de atacurile de la Paris

Ministrul de externe german, Frank-Walter Steinmeier, care era prezent pe Stade de France din Paris, la meciul amical dintre selecționatele Franței și Germaniei, atunci când s-au auzit mai multe împușcături și explozii în oraș, s-a declarat "îngrozit și profund afectat", transmite EFE. "Suntem de partea Franței", a scris Steinmeier pe contul oficial al MAE german.

Steinmeier asista la partidă alături de președintele francez Francois Hollande, care a părăsit stadionul și s-a întâlnit cu prim-ministrul Manuel Valls și cu ministrul de interne Bernard Cazeneuve, pentru a analiza situația.

Potrivit MAE de la Berlin, înaltul oficial german este în drum spre Viena, unde urmează să participe la a doua rundă de convorbiri pe tema conflictului din Siria.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990