Ministrul de Interne cere măsuri urgente IGSU şi DSU în cazul pacientului lovit cu un parizer peste cap

Ministrul de Interne cere măsuri urgente IGSU şi DSU în cazul pacientului lovit cu un parizer peste cap

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut duminică măsuri urgente din partea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) pe fondul videoclipului , devenit viral, în care un pacient aflat pe o targă este lovit cu un baton de parizer peste cap.

"Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spaţiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient care avea nevoie de ajutor", a scris Dan, pe Facebook .

Ea a adăugat că "acţiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituţii şi asupra a zeci, sute sau mii de oameni care îşi fac datoria în cel mai onorabil şi profesionist mod cu putinţă".

"Ştiu că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat verificări în acest caz şi cer IGSU şi DSU să ia măsuri urgente! Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depăşeşte preţul unui baton de parizer", a mai scris ministrul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?