Ministrul Dobre: Executivul este politic, dar premierul trebuie să fie în orice situaţie şeful Guvernului

Ministrul Dobre: Executivul este politic, dar premierul trebuie să fie în orice situaţie şeful Guvernului

Executivul este unul politic, dar premierul "trebuie să fie în orice situaţie şeful Guvernului", a afirmat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

"Mă aştept ca în viitorul CExN să discutăm mai mult despre modalităţile prin care acest Guvern să funcţioneze şi mai bine decât a funcţionat până în prezent, despre ceea ce putem aduce în plus pentru România şi pentru toţi românii, indiferent dacă ne-au dat votul încrederii lor sau încă nu au făcut acest lucru, în speranţa că la finalul mandatului nostru vom avea mai mulţi susţinători în rândul românilor şi vom putea face mai mult pentru România", a scris Dobre, pe Facebook.

El a precizat că şeful Guvernului "ştie cu ce miniştri poate lucra şi ce oameni nu corespund exigenţelor lui de lider".

"Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situaţie şeful Guvernului - aşa cum este perceput de alegători, prezentat de mass-media şi acuzat, dacă este cazul, atunci când există eşecuri. Şeful Guvernului ştie cu ce miniştri poate lucra şi ce oameni nu corespund exigenţelor lui de lider, la fel cum se întâmplă într-o companie care trebuie să producă pentru a exista pe piaţa liberă. Dacă privim România ca pe o companie, trebuie să înţelegem necesitatea de a avea acea organizare care să ne ajute să o conducem spre atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu toţii", a spus Dobre.

Potrivit acestuia, premierul Tudose a demonstrat că românii vor să fie conduşi "de un lider care le înţelege problemele şi caută rezolvarea corectă, fără a face jocuri politice şi fără a lua decizii pripite".

"Am convingerea că avem responsabilitatea şi maturitatea politică necesare pentru a face aceste lucruri şi pentru a demonstra că prioritatea noastră este România şi cetăţenii acestei ţări. Suntem încă la început de drum pentru a restabili încrederea românilor în clasa politică, iar premierul Mihai Tudose a demonstrat că cetăţenii acestei ţări vor să fie conduşi de un lider care le înţelege problemele şi caută rezolvarea corectă, fără a face jocuri politice şi fără a lua decizii pripite. Am putea să facem toţi acelaşi lucru şi să muncim pentru binele românilor şi al României", a mai arătat Dobre. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...