Ministrul Educaţiei: Decizia de condamnare a lui Dragnea are un anumit grad de incertitudine

Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, consideră că hotărârea instanţei supreme luate joi în dosarul DGASPC Teleorman ''are un grad de incertitudine'' şi speră că deciziile viitoare vor confirma nevinovăţia lui Liviu Dragnea.

''Maniera în care s-a pronunţat decizia de condamnare a domnului Liviu Dragnea, opinia separată a unuia din cei trei judecători, articolul invocat, arată că această decizie are un anumit grad de incertitudine. Sunt sigur că deciziile viitoare ale instanţei vor anula această sentinţă şi, astfel, va fi confirmată prezumţia de nevinovăţie de care se bucură în acest moment domnul Liviu Dragnea, preşedintele PSD'', se arată într-o declaraţie remisă AGERPRES de către Valentin Popa, joi seara.

Şi Organizaţia Judeţeană a PSD Suceava şi-a exprimat joi seara susţinerea mandatului liderului naţional Liviu Dragnea, subliniind că ''acest mandat nu poate fi pus în discuţie sub presiunea străzii sau a altor reprezentanţi ai statului paralel''.

ÎCCJ l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care, de fapt, lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

4 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

5 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing