Ministrul Educaţiei: Decizia de condamnare a lui Dragnea are un anumit grad de incertitudine

Ministrul Educaţiei: Decizia de condamnare a lui Dragnea are un anumit grad de incertitudine

Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, consideră că hotărârea instanţei supreme luate joi în dosarul DGASPC Teleorman ''are un grad de incertitudine'' şi speră că deciziile viitoare vor confirma nevinovăţia lui Liviu Dragnea.

''Maniera în care s-a pronunţat decizia de condamnare a domnului Liviu Dragnea, opinia separată a unuia din cei trei judecători, articolul invocat, arată că această decizie are un anumit grad de incertitudine. Sunt sigur că deciziile viitoare ale instanţei vor anula această sentinţă şi, astfel, va fi confirmată prezumţia de nevinovăţie de care se bucură în acest moment domnul Liviu Dragnea, preşedintele PSD'', se arată într-o declaraţie remisă AGERPRES de către Valentin Popa, joi seara.

Şi Organizaţia Judeţeană a PSD Suceava şi-a exprimat joi seara susţinerea mandatului liderului naţional Liviu Dragnea, subliniind că ''acest mandat nu poate fi pus în discuţie sub presiunea străzii sau a altor reprezentanţi ai statului paralel''.

ÎCCJ l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care, de fapt, lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?