Ministrul Sănătăţii a cerut control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa

Ministrul Sănătăţii a cerut control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a solicitat, miercuri, reprezentanţilor Inspecţiei Sanitare de Stat (ISS) să demareze de urgenţă un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşita, ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public privind modul în care sunt trataţi pacienţii din cadrul Secţiei de boli infecţioase.

Conform unui comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis AGERPRES, Inspecţia Sanitară de Stat va verifica condiţiile în care se acordă asistenţa medicală, precum şi respectarea circuitelor şi a protocoalelor medicale în vigoare.

Ministerul Sănătăţii va demara un control şi la Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin pentru a verifica modul în care reprezentanţii acestei instituţii şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu în acest caz.

Conducerea Ministerului Sănătăţii a solicitat reprezentanţilor Consiliul Judeţean Caraş-Severin, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, să ia măsurile necesare pentru remedierea de urgenţă a deficienţelor, precizează sursa citată.

În spaţiul public au apărut imagini din interiorul Secţiei de boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Reşiţa, cu mizerie şi pacienţi lăsaţi pe jos. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante