Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, audiat azi-noapte la DIICOT în dosarul Lucan

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, audiat azi-noapte la DIICOT în dosarul Lucan

Procurorii l-au audiat pe ministru în noaptea de joi spre vineri. Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, au fost citaţi joi la sediul DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan, însă cei doi nu s-au prezentat deoarece citaţiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora să fie reprogramată. Însă ministrul Bodog a fost în final audiat în noaptea de joi spre vineri.

Numele lui Boc şi Bodog  au fost menţionate de către Emanuel Ungureanu, depustat USR şi denunţător în acesta caz. Acesta susține că cei doi dar şi Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, l-ar fi sprijinit de-a lungul anilor pe medicul urolog Mihai Lucan care ar fi primit un teren de 1000 de metri pătraţi în centrul Clujului printr-o hotărâre de consiliu local, la un preţ ridicol de mic, potrivit denunţătorului.

Emanuel Ungureanu a reacţionat la această informaţie pe Facebook.

“Sunt uluit!
Am primit acum o veste care imi zdruncină foarte serios încrederea în seriozitatea structurii centrale DIICOT.
Din informațiile pe care le-am primit de la un medic care locuiește lângă sediul DIICOT din București acesta mi-a mărturisit că l-a văzut ieri noapte pe Ministrul Sănătății Florian Dorel Bodog ieșind din clădirea acestei instituții.
Bodog s-a întâlnit cu Lucan de mai multe ori în timpul controlului DIICOT și acum este audiat “noaptea ca hotii”.
De ce este audiat Bodog ministrul cu comportament de infractor noaptea?
Ce are de ascuns DIICOT sau procurorul de caz?
Unii cetățeni sunt de rangul 1 și alții de rangul 2?
Domnul Boc va avea parte de același privilegiu?
Primarul Clujului i-a acordat împreună cu consilierii locali fideli facilități uzinei de făcut bani a familiei Lucan, Lukmed prin două hotărâri de Consiliu Local date la lumina zilei.
Unele persoane cu functii publice fac favoruri ziua pentru infractori și DIICOT îi audiază noaptea?
Cum este posibil așa ceva?”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale