Ministrul Transporturilor a DEMISIONAT!

Ministrul Transporturilor a DEMISIONAT!

Dan Costescu a demisionat marti din functia de ministru al Transporturilor, anunta Digi 24. Demisia lui Dan Costescu vine la o zi dupa ce ministrul Transporturilor declara ca situatia drumurilor din Romania trebuie imbunatatita urgent, insa romanii trebuie sa aleaga mijlocul de transport care li se potriveste cel mai mai bine, transportul cu trenul fiind, in opinia ministrului, "un lux".

De asemenea, presa a scris in mai multe randuri ca Dan Costescu este unul dintre ministrii de care premierul Dacian Ciolos este nemultumit.

Dan Costescu este unul dintre ministri criticati ai guvernului, acuzat ca nu a facut suficiente eforturi pentru deblocarea unor proiecte, lansarea altor proiecte noim, accelerarea adoptarii MasterPlanului de Transport si reformarea companiilor din subordine, in special CNADNR.

Surse institutionale au explicat de-a lungul timpului pentru HotNews.ro ca Dan Costescu nu s-a bucurat de cea mai buna imagine in cadrul Guvernului si ca relatiile cu premierul Ciolos s-au deteriorat din ce in ce mai mult pe fondul nemultumirilor care s-au adunat.

Articol in curs de editare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina